Om Oss

Kvarnholmens Pizzeria

Pizzerian ligger i delen Kvarnholmen i kalmar city. Här får ni en härlig natur skön känsla med med havet som sällskap. Här kan du värkligen känna på lungtet alla sidor och finna dig till ro. Har du tur kan du höra en fågels ljuva sång stämma bland träden.

Kvalite och service

Att besöket samt maten ska ge god respons är viktigt för oss. Därför lägger vi lite extra kärlek på våra råvaror innan dom läggs på pizzan eller kebab tallriken och serveras till våra kunder.

  • Pizzadegen bakas delvis för hand. Blir ännu godare smak
  • Kebab och gyros med god kryddig smak
  • Vi har såser till alla möjliga maträtter
  • Pizzasallad fylld av god smak
  • Välkommen in till oss :)

När sommaren är på ingång Börjar träden rama in våran pizzeria i ett hav med gröna blad och med inslag av blommor. Har du tur kan du höra en vacker fågel giva sin vackra sång stämma från något träd åvan för dig.

Antal Platser: 16

Parasoll: Ja

Handikappanpassad: Ja

I våran fräscha restauranglokal har vi skapat en mysig relax känsla. Till för alla besökare som vill njuta av maten i godan ro.

Antal platser 16

Barnstol: 1

Handikappanpassad: Ja/nej

Det är alltid bra att veta vad vi har för erbjudande Därför kan du läsa våran meny i lung och ro innan du beställer. Du hittar våran meny här på hemsidan

Beställning: (Gör din beställning så smidigt som möjligt för oss)

1: Vilken mat du vill beställa av oss

- Vid önskan, tar vi bort något av innehållet i maten om så blir fallet Vi kan även lägg till något annat på din beställning vid önskan.

2: Välj rätt tillbehör

3: Kalla drycker finns alltid hos oss

Vi kan inte för närvarande inte erbjuda online beställning för utkörning idag